{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Політика конфіденційності
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Переглянути Закрити
1. Товариство з обмеженою відповідальністю «РЕТЕК» (ідентифікаційний код юридичної особи: 36049009, далі - Продавець) піклується про безпечність покупок в інтернет-магазині LACOSTE в Україні (далі - Інтернет-магазин) і з відповідальністю підходить до збору, обробці, зберіганню і використання інформації, що надається Продавцю користувачами і покупцями на веб-сайті Інтернет-магазину за адресою http://www.lacoste.ua (далі - Сайт), здійсненні покупцями платежів, і керується Конституцією України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про електронну комерцію», Законом України «Про захист прав споживачів», Законом України «Про захист персональних даних», Законом України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», Законом України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» та іншими нормативно-правовими актами.


2. Покупцем вважається дієздатна фізична особа, що відвідала Сайт, яка зареєструвалася на Сайті і / або надала Продавцю інформацію, в тому числі свої персональні дані, яка бажає укласти і / або уклала з Продавцем договір купівлі-продажу товару, представленого на Сайті, відповідно до Публічної оферти. Користувачем вважається фізична особа, що відвідала Сайт та / або надала Продавцю свої персональні дані.


3. Продавець запевняє, що отримана від Користувача та / або Покупця інформація, в тому числі персональні дані, які не надаватимуться третім особам в порушення приписів законодавства України.


4. Детальні умови надання, збору, обробки, зберігання і використання персональних даних Користувача і Покупця вказані в Публічній оферті.


5. Безпека онлайн платежів і передачі персональних даних Покупців гарантується протоколами безпеки відповідних платіжних систем.


6. Авторські права на матеріали сайту, ресурси, сервіси, об'єкти інтелектуальної власності, якщо на Сайті не вказано інше, а також якщо інше не передбачено відповідними домовленостями з третіми особами-правовласниками, реєстрацією відповідно до законодавства України та міжнародних нормативно-правовими актами, належать Продавцю. Використання вищевказаних матеріалів без письмового дозволу Продавця та / або відповідного правовласника забороняється.


7. Cookies (далі - Кукі). Ми використовуємо Кукі на Сайті. Кукі - це файли даних, які формує веб-сервер і відправляє на комп'ютер або портативний пристрій Користувача / Покупця для подальшого використання Сайтом (такими даними можуть бути: тип браузера, мова, кошик покупок, переглянуті товари і т.п.). Коли файл зчитується веб-сервером через браузер Користувача / Покупця, він може допомогти Сайту забезпечити Користувачеві / Покупцеві більш зручне користування Сайтом. Сайт використовує Кукі, щоб запам'ятати уподобання Користувачів / Покупців, створити для них комфортні умови користування Сайтом шляхом поліпшення сервісу і надати контент, який найбільш точно відповідає потребам відповідного Користувача / Покупця (наприклад: завдяки наявності інформації про те, яка кількість користувачів використовує певні браузери і / або операційні системи, пристрої доступу в Інтернет, мову. Продавець може налаштувати Сайт для забезпечення найкращих можливостей користування Сайтом і здійснення покупок). У разі, якщо Сайт / веб-сервер зберігає персональні дані в Кукі, інформація зашифрована і, таким чином, забезпечується її безпеку. Деякі файли Кукі існують до закриття браузера, інші - довше (максимальний термін зберігання - 366 днів для того, щоб переконатися, що Користувач / Покупець знайде необхідну інформацію, навіть якщо відвідує Сайт раз на рік. Більшість браузерів автоматично приймають Кукі. Користувач / Покупець може відмовитися від Кукі, внісши настройки в браузер. Однак, якщо Користувач / Покупець вирішив не брати Кукі, то Продавець не гарантує оптимальну роботу Сайту.